Реколекції для їмостей Бучацької Єпархії

15 жовтня 2023 р. Б. в 19-ту Неділю по Зісланні Святого Духа,  в день пам’яті Отців VII Вселенського Собору Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив Божественну Літургію в Богослужбовій каплиці «Всіх святих українського народу» церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці с. Поляниця ТК «Буковель» під час проведення реколекцій для їмостей Бучацької єпархії.

Урочисте недільне Богослужіння цього дня було сповнене особливою атмосферою молитви та одухотворення. Час реколекцій – важливий період духовного зростання та розвитку християнина. Пошук нових духовних форм розуміння сутності Бога, знаходження відповідей на важливі життєві запитання – все це є підсумком реколекційних наук, виголошених о. Назарієм Бедрієм. 

У слові проповіді о. Назарій обговорив багато важливих істин християнського життя і подружжя, даючи ряд практичних порад щодо спілкування, життя і праці в християнській спільноті. «Бог посилає тих людей на нашому шляху від яких ми вчимося прощення і милосердя. Господь перемінює нас через наших ближніх  Тому наша християнська любов до ближнього повинна породжувати діла милосердя», - говорить о. Назарій, звертаючи увагу на значення любові до ближнього як запоруки спасіння.

Після Божественної Літургії їмості подякували Владиці Дмитру за візит і молитву. Владика, у свою чергу, привітав і подякував їмостям за їхнє важливе служіння, добре християнське виховання дітей. На завершення Богослужіння Преосвященний Владика Дмитро уділив усім Ариєрейське благословення.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Реколекції для їмостей Бучацької Єпархії https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/201023/010.jpg#joomlaImage://local-images/2023/201023/010.jpg?width=1024&height=768 Super User