Заупокійне Богослужіння в 40-й день пам’яті прот. Михайла Пилипіва

12 жовтня, 2023 р. Б. в день пам’яті святих мучеників Прова, Тараха і Андроніка Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ, - Єпарх Бучацький очолив заупокійну Божественну Літургію в сороковий день поминання спочилого протоієрея Михайла Пилипіва.

Протоієрей Михайло Пилипів більше 35 років провадив своє священиче служіння на різних парафіях Бучацької Єпархії. Був знаним у краї священником, деканом Гусятинського деканату.

З нагоди молитовного поминання душі спочилого о. Михайла у храмі зібралося багато вірних та духовенства, які підносили свої щирі молитви за спокій його безсмертної душі.

Преосвященний Владика Дмитро у своєму слові висловив щирі співчуття рідним і близьким покійного, а також усім парафіянам, які втратили свого духовного наставника. «Сьогодні ми дякуємо Богу за дар служіння о. Михайла, за всі ті добрі і милосердні діла, які він робив протягом свого життя. Направду, Господь кличе людину для творення Його волі, і покійний о. Михайло відгукнувся на заклик Божий», - промовив Владика Дмитро.

Завершилося Богослужіння Чином Панахиди на могилі спочилого о. Михайла.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Заупокійне Богослужіння в 40-й день пам’яті прот. Михайла Пилипіва https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/171023/008.jpg#joomlaImage://local-images/2023/171023/008.jpg?width=1024&height=768 Super User