Проща Харизматичного руху до Савелівки

26 серпня 2023 р. Б. в Марійському відпустовому місці Савелівка Бучацької Єпархії УГКЦ відбулася Проща спільноти Харизматичного руху в наміренні «За мир в Україні». Під час зустрічі відбулася Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький у співслужінні духівників Харизматичного руху.

Цього року на Прощу прибуло багато учасників харизматичних спільнот із різних міст України, які об’єдналися у спільному прагненні миру і спокою в нашій державі. Учасники Прощі провели важливий час віднови у Святому Дусі.

Під час проповіді Преосвященний Владика Дмитро промовив: «Сьогоднішнє Євангеліє говорить нам про двох сліпців, яких оздоровлює Христос. Нам варто звернути увагу на лише на фізичну сліпоту, але й на духовну. У кожного зрячого є достатньо сліпоти, яка заважає нам бачити духовними очима. Людина, яка приходить на світ повинна нести Христове світло і відчувати діяння Святого Духа».

Роздумуючи над особливими завданнями для вірних, які є членами Харизматичного руху, Владика звертається до присутніх: «Для того, щоб воскресати для Бога і переображатися перед Господом, нам потрібно слухати внутрішній голос і не опиратися дії Святого Духа. Здобувати Царство Боже – це мета дарів Святого Духа. Важливо будувати навколо себе царство Божої любові. Наша харизматична родина повинна будувати Царство Боже на землі. Окремі спільноти повинні духовно єднатися і свідчити Бога всюди, де б вони не були».

Після Божественної Літургії всі спільно помолилися за Україну.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Проща Харизматичного руху до Савелівки https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/29082301/007.jpg#joomlaImage://local-images/2023/29082301/007.jpg?width=1024&height=768 Super User