Веселі канікули з Богом в м. Монастириська

У пʼятницю, 11 серпня 2023 р.Б., на парафії Воздвиження Чесного Хреста, що у м. Монастириська, Бучацької Єпархії УГКЦ, завершився літній християнський табір «Веселі канікули з Богом».

Участь у таборі взяли понад 80 дітей Молодіжний християнський табір завершився, залишивши в наших серцях незабутні спогади та духовні настанови.

Протягом 5-ти днів ми разом досліджували глибини віри, вчилися жити за біблійськими принципами та підтримували одне одного на нашому духовному шляху. Цей час приніс нам взаєморозуміння, справжні дружні стосунки та надзвичайні миті духовного зближення.

Програма табору включала:

Цікаві та захоплюючі уроки з Біблії, де діти зможуть дізналися більше про християнські цінності та життєві принципи.

Творчі майстерності та розваги, які допомогли розвинути творчі здібності та командну співпрацю.

Активний відпочинок на природі, спортивні ігри та веселі конкурси.

Можливість побудувати нові дружні стосунки, об'єднані спільними цінностями.

Ми хочемо подякувати кожній особі, яка зробила цей табір можливим. Дякуємо нашим чудовим аніматорам та о. Володимиру Шуляру за віддану роботу та невтомне прагнення навчити нас дорожніх знаків духовності. Дякуємо всім учасникам за вашу відкритість, енергію та прагнення рости разом.

Цей табір — це лише початок нашої подорожі віри та служіння. Нехай наші серця будуть наповнені вогнем бажання носити його далі, у світ, де наша віра стане світлом для інших.

Це літо стало для дітей нашої парафії часом незабутніх вражень та духовного зростання.

Спільно ми створили незабутнє досвід, і нехай ці спогади завжди нагадують нам про справжню цінність духовної спільноти. Нехай Божа благодать супроводжує нас на кожному кроці нашого подальшого життя.

Семінарист 2 курсу ІФДС
Бр. Богдан Шелепко

Веселі канікули з Богом в м. Монастириська https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/210823/002.jpg#joomlaImage://local-images/2023/210823/002.jpg?width=1024&height=768 Super User