Діти з Бучацької єпархії взяли участь у всецерковній інтелектуальній грі «Що? Де? Коли?»

17 червня 2023 р.Б. у Львові, за сприянням Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ, було проведено всецерковну інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?».

Метою такого заходу було допомогти дітям та молоді краще пізнати зміст Божественної Літургії, значення храму для християнина, а також дотримання належної у ньому поведінки.

Ця гра стала чудовою нагодою для об'єднання підростаючого покоління нашої Церкви з різних куточків України, які ще більше пізнали Бога та одні одних.

Представниками з Бучацької єпархії були: «Лицарі Ісуса»(молодша категорія) і «СвітиТи»(старша категорія) з катедрального собору верховних апостолів Петра і Павла.

Незабутні емоції, чудові зустрічі, позитивний дух - усе те, що залишило теплі спогади про сьогоднішній день для наших дітей, що мріють зростати духовно.

Команді «СвітиТи» вдалось здобути третє переможне місце серед 13-ти команд, а команда «Лицарі Ісуса» здобула 4 місце.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Діти з Бучацької єпархії взяли участь у всецерковній інтелектуальній грі «Що? Де? Коли?» https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/200623/004.jpg#joomlaImage://local-images/2023/200623/004.jpg?width=1280&height=720 Super User