Ієрейські  свячення двом дияконам Роману  Герасиміву та Павлу  Вандяку, під час Архиєрейської Літургії, уділив правлячий єпарх Бучацький Владика Дмитро (Григорак),ЧСВВ у катедральному Соборі  Верховних Апостолів Петра і Павла 17 лютого 2013р.Б. На  знак вдячності  Господеві за дар покликання та випрошення потрібних  ласк у священичому служінні, на  Св. Літургії були присутні: родичі, близькі, брати –симінаристи  та знайомі нововисвячених.

Вітаючи отців із свяченнями, владика Дмитро  наголосив: « Сьогодні Ви, дорогі отці, стали священиками  Христової церкви.  Це сталося в  неділю  Закхея і це не випадково, щось Бог хоче Вам цим сказати.  Господь хоче  від  вас, щоб ви  не були дітьми цього світу, а дітьми нового світу у Царстві Божому, щоб Ви дійсно були Христовими. Ви є воїнами Христа. Пам’ятайте, що людина є настільки людиною, наскільки вона любить і віддає, кожна людина, а священик особливо. Він є прикладом ,як треба любити і віддавати, віддавати не тільки те, що отримуєш, а самого себе. Так як віддавав себе за нас  Господь наш Ісус Христос.  І нехай ні багатство, ні влада,  ні що інше не стануть частиною вашого життя, а тільки Він-Ісус. Щоб Господь  діяв через Вас у повноті, так як сам цього хоче. Те, що Ви сьогодні  отримали від Бога як дар, роздавайте, яко дар»,- закінчив Владика Дмитро(Григорак).

А перед многоліттям діти, якими опікуються сестри –мироносиці, теж щиро вітали дорогих і близьких їм отців: о. Романа та о. Павла, бажаючи провадити всіх до щасливої вічності.

«СЬОГОДНІ ВИ СТАЛИ СВЯЩЕНИКАМИ ХРИСТОВОЇ ЦЕРКВИ» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User