Це не лише цитата з Біблії, філософська заувага, але й гасло нового номера християнського журналу «Слово». Проживаємо ми своє життя чи пробігаємо його? Чи реалізація цілей життя залежить від правильної організації часу щодня, навіть щохвилини? Адже час сам по собі, без його причетності до вічності втрачає своє призначення та цінність і може бути навіть марнуванням життя... Це дивно, але від проминаючого залежить те, що не минає.

Гість номера — отець Юзеф Августин, один із відомих сучасних католицьких письменників, богослов, лектор — висловлює свою думку з приводу того, чому сучасній людині постійно бракує часу. Отець Юзеф пояснює це тим, що ми живемо «поза собою», тобто і поза своїм часом. А ще переконаний, що «коли вимірюємо час грішми, то ми вже ним не керуємо. Тоді ним розпоряджається наш банківський рахунок». Визначати ритм дня і загалом життя повинна молитва  — зустріч із Богом. Ми мало молимося не тому, що не бракує часу, а тому, що не маємо серця для Бога. До чого лежить наше серце, для того ми завжди маємо час.

Отець Йосафат Бойко, ВС розповідає, чому іспит сумління допомагає організувати свій час і як це здійснити на практиці.

Чи можливо знайти спільноту христян і сповідника, який розмовляє українською, у далекій північній країні, де прихильність до гомосексуальної культури вітається, а практикуючі християни видаються диваками в очах інших? Що змусило українську дівчину по-новому оцінити багатство Церкви та єдність з іншими християнами, читайте під рубрикою «Мандруючи з Богом».

Таємниці хронології Святого Письма відкриються Вам, коли заглянете під рубрику «Довідкове бюро». Ви довідаєтеся, чи суперечить біблійний час створення світу сучасній науці про походження світу та як вівся відлік часу за біблійних часів.

Психолог В’ячеслав Лихогляд-Щасливий ділиться рецептом ефективного управління часом, а також пропонує конкретні вправи, які допоможуть кожному з нас навчитися оперувати таким важливим ресурсом у нашому житті.

Про час для двох у подружжі читайте під новою рубрикою «І двоє стануть одним».

Час — один із найвизначальніших чинників нашого життя. Ним обмежено наше перебування на землі. Разом з тим, ним ми й обдаровані, щоб більше пізнати Бога і Його волю, себе і своє призначення. Про це нам говорять вічність, роки, тижні, дні, години, хвилини… Життя…Час… І Добра Новина полягає в тому, що ми маємо час.

Місія журналу «Слово» є через друковане слово відповідати на виклики сучасності, представляючи католицьку правду віри, застосовуючи свіжий сучасний стиль, повноколірну графіку та інноваційний формат. Ми говоримо про все, але по-християнськи. Кожен номер присвячений певній темі, яка звучить  у кожній статті.

«Слово» — це журнал про життя зі щоденними проблемами і Господніми ласками — про реальне і повноцінне життя з Богом. Це 40 сторінок цікавої і корисної інформації для сучасної, мислячої і віруючої людини — для Вас.

Дізнатися детальнішу інформацію чи оформити передплату можна на сайті apostol.if.ua

Поки маємо час https://buchacheparchy.org.ua/ Super User