18 грудня 2012 року Божого  о 15.30 в Катедральному Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла відбулася зустріч дітей м.Чорткова із Святим Миколаєм. Спочатку діти поставили виставу, а потім отримували подарунки від Св. Миколая. Маленькі дітки, з довірливими очима та люблячим серцем, дарували Миколаю і присутнім  змістовні  вірші та мелодійні пісні, після яких ставало весело та спокійно на душі.

Опісля, Святий Чудотворець  вирушив по домівках дітей, які вже чекали на нього. Миколай із своїми ангелами відвідав потребуючих дітей, які проживають у важких умовах. За допомогою Катедральної спільноти « Милосердя Святого Миколая» та підтримки  не байдужих людей, діти отримали подарунки , про які мріяли протягом року.

19 грудня Миколай відвідав Чортківську школу – інтернат, у якій понад 90 учнів звернулися з листами до святого Чудотворця.

Святий Миколай дякує всім парафіянам та людям , які проявили милосердя та допомогли дітям повірити в чудо, повірити в те, що про них пам’ятають та люблять. Дитячі серця були щасливі та щиро вдячні за подарунки.

Милосердя Святого Миколая https://buchacheparchy.org.ua/ Super User