27 жовтня в храмі Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього УГКЦ м. Монастириська, з благословення преосвященного владики Кир Дмитра Григорака, ЧСВВ, єпарха Бучацького, відбулася зустріч парафіяльних спільнот "Апостольства молитви" і "Матері в молитві" Монастириського, Коропецького та Підгаєцького деканатів. На зустріч прибули близько 80 представників вище згаданих спільнот.

Зустріч розпочалася в 11 год. відправою Святої Літургії, яку очолив у співслужінні з іншими священиками о. д-н Ігор Джиджора. Кожен із присутніх мав можливість з'єднатися з Господом нашим Ісусом Христом через прийняття Св. Тайн Сповіді та Пресвятої Євхаристії. Богослужбова частина зустрічі завершилась вшануванням Матері Божоі через молебень на Її честь. Після короткого відпочинку та гостинної перекуски всі приступили до роздумів над темами духовноі конференції, яку підготували  голова єпархіальної комісії -  о. Григорій Канак, о. Степан Котик і ревнителі спільнот  "Апостольства молитви" і "Матері в молитві" п.Дарія Окуріла і п. Богдана Загорняк. На духовних роздумах розважали про Божу Любов, гріх,  спасінні в Ісусі Христі, віру і наверненні. Підсумовуючи конференцію о. Григорій провів спільну молитву прийняття і проголошення Ісуса Христа Господом і Спасителем свого життя.

Завершилася зустріч  мированням і молитвою-благоословенням всіч присутніх.

Щиро дякуємо всім хто був присутній на духовній зустрічі, організаторам, отцям деканам і деканальним священикам, і нагадуємо, що такі зустрічі  будуть проводитися на славу Божу  по цілій нашій єпархії, тож запрошуємо всіх членів парафіяльних спільнот  "Апостольства молитви" і "Матері в молитві" взяти в них участь.

Зустрічі відбуватимуться за наступним графіком:

10 листопада – Мельниця-Подільський та Борщівський деканати;

24 листопада – Бучацький та Золотопотіцький деканати;

1 грудня – Улашківський, Пробіжнянський, Копичинецький деканати та деканат м.Чорткова;

8 грудня – Заліщицький та Товстеньківський деканати;

15 грудня – Гримайлівський та  Гусятинський деканати.

Зустріч спільнот "Апостольства молитви" та "Матері в молитві" https://buchacheparchy.org.ua/ Super User