Парафіяни храму Всіх Святих українського народу м. Підгайці 21 вересня мали можливість молитовно чувати разом із молоддю тернопільського товариства студентів-католиків «Обнова».

Оскільки цього року наша Церква пропонує роздумувати над життям Патріарха Йосифа Сліпого, гаслом чувань було обрано цитату з Патріаршого «Заповіту»: «Упродовж цілого свого життя був я, і таким відходжу з цього світу, добровільним в’язнем Христа».

Розпочалися чування Молебнем до Пресвятої Богородиці. Після відправи було представлено короткий відеоматеріал про Патріарха Йосифа. Молитовний настрій підтримували пісні Тезе у виконанні обновлян та фрагменти аудіозапису «Заповіту».

«Життя Патріарха Йосифа Сліпого можна взяти як взірець служіння Богові і Україні, взірець самопожертви, праці заради високих і благородних цілей. Таке життя – взірець наслідування не тільки для людей духовних. Віра у Господа та сила волі, з якою Патріарх Йосиф тяжко зносив терпіння, мають служити за приклад кожному християнину», – зазначив о. Микола Мидляк наприкінці чувань.

Завершилися чування молитвою «Під Твою милість прибігаємо…» І хоча молитовна зустріч тривала лише декілька годин, проте вона стала тією маленькою краплинкою, що наповнила людські серця Божою любов’ю.

Повідомили на парафії Всіх Святих українського народу м. Підгайці

ПАМ’ЯТЬ ЙОСИФА СЛІПОГО У ПІДГАЙЦЯХ УШАНУВАЛИ ПІСНЯМИ ТЕЗЕ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User