З приводу цьогорічного свята Незалежності України в с. Устя Мельнице-Подільського деканату 25 серпня провели міжпарафіяльний дитячий турнір з футболу. У ньому взяли участь команди с. Цигани (церква св. апостолів Петра і Павла, о. Михайло Грицьків), с. Гермаківка (церква Успіння Пресвятої Богородиці, о. Володимир Старик), м. Борщова (церква св. Івана Хрестителя, о. Володимир Кремза) та с. Устя (церква св. архистратига Михаїла, о. Володимир Фурман).

Розпочався турнір з молитви. У церкві с. Устя о. Володимир Фурман відслужив Молебень до Пресвятої Богородиці за щасливу гру. У цьому намірі молились і учасники змагань, і вболівальники. Відтак на місцевому стадіоні розпочалися змагання.

Команди парафій Борщова та Устя вибороли, відповідно, 3 та 4 місце, а футбольні дружини с. Гермаківка та с. Цигани вели боротьбу за першість. Переможцем змагань стали діти гермаківської парафії. Отож команду було нагороджено шкіряним м’ячем. Всі інші команди нагородили грамотами за здобуті місця.

Ми, парафіяни храму с. Устя, висловлюємо щиру подяку організатору цього свята – нашому пароху о. Володимиру Фурману, котрий за невеликий проміжок часу перебування на парафії зумів зорганізувати дітей, молодь та старших. Нехай Господь Бог благословить його у душпастирській праці.

Парафіяни с. Устя Мельнице-Подільського деканату

У СЕЛІ УСТЯ ЧОТИРИ ДИТЯЧІ КОМАНДИ КОПАЛИ М’ЯЧА, ЩОБ ЗДОБУТИ ШКІРЯНУ НАГОРОДУ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User