Оголошується конкурс на кращий логотип Єдиного молодіжного простору Української Греко-Католицької Церкви (ЄМП УГКЦ).

Переможець (ДИВ. НАДІСЛАНІ НА КОНКУРС ВАРІАНТИ) отримає від Комісії у справах молоді УГКЦ безкоштовну подорож на новорічну молодіжну зустріч ТЕЗЕ до Риму (2012-2013 р.).

Щороку десятки тисяч молодих людей беруть участь у молодіжних зустрічах Тезе, що проходять в одному з найкращих європейських міст.

Єдиний молодіжний простір Української Греко-Католицької Церкви
В Його мережі простір без межі!

Для участі в конкурсі необхідно надіслати зображення у форматі *.jpg на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 1 серпня 2012 р., зазначивши свої прізвище, ім’я та номер мобільного телефону.

Відкрите голосування проходитиме до 8 серпня на молодіжному сайті ДивенСвіт (http://dyvensvit.org) та у соціальних мережах: на сторінці Комісії у справах молоді УГКЦ (FB) та у групі "Греко-католицька молодь" (VK). П’ять логотипів, які наберуть найбільше голосів, будуть представлені для розгляду експертному журі. Результати конкурсу будуть оприлюднені на сайті ДивенСвіт. Автор найкращого логотипу дізнається про перемогу через електронну скриньку чи телефон. Володарі другого-п’ятого призових місць отримають заохочувальні призи.

Запитання про конкурс логотипів та Єдиний молодіжний простір УГКЦ просимо надсилати на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , зазначивши у темі листа «Конкурс на логотип». Бажаєте самостійно опублікувати логотип – вкажіть це у листі.

Європейськa зустріч (European Meetings UKR) from Taize on Vimeo.

Довідка:

Єдиний молодіжний простір Української Греко-Католицької Церкви покликаний допомогти молодій людині ідентифікувати себе як християнина, при повазі до гідності та свобідної волі кожного, змінювати світ, поширюючи християнські цінності.

ЄМП УГКЦ творять:
- молодіжні християнські організації, спільноти, рухи, товариства, навчальні заклади;
- молоді люди, які не належать до християнських організацій, але ідентифікують себе греко-католиками;
- особи, які посвячують себе вихованню молоді.
Усіх їх об’єднує місія ЄМП УГКЦ.

Долучись до творення Єдиного молодіжного простору Української Греко-Католицької Церкви – розкажи про нього друзям!

Конкурс. Створи візитну картку молоді УГКЦ! https://buchacheparchy.org.ua/ Super User