7 квітня 2012 р., у день Благовіщення Пресвятої  Богородиці, в селах Блищанка та Дуплиська Заліщицького деканату відбулася молодіжна Хресна дорога з музичним супроводом. У ній взяли участь настоятель храмів о. Володимир Рачковський, учасники  молодіжного церковного хору під керівництвом Володимира Чорнія, який діє при храмі Успіння Пресвятої Богородиці міста Борщова та жителі сіл.

Священик, виголошуючи проповіді, звертав безпосередню увагу на різноманітні перешкоди, що виникають на шляху вдосконалення християнської особистості. Проте їх можна легко подолати, віддавши своє серце, думки, переживання, своє власне «я» Господу Богу.

Під час цієї Хресної дороги присутні могли відчути всі терпіння, страждання та біль нашого Спасителя, зупинитися і роздумати над кожною стацією, віднайти в ній частину себе, свою гріховну причетність до кожного падіння Ісуса та покаятись.

Наприкінці духовного заходу о. Володимир подякував усім за спільну молитву, за духовний спів, за чисту жертовність, а вірні виразили безмежну вдячність за незвичне виконання Хресної дороги, яке їх пройняло до глибини душі.

Повідомила Анна Чорній

УСІХ НАС ОБ’ЄДНАЛА МОЛИТВА СВЯТА https://buchacheparchy.org.ua/ Super User