«Бог бо так полюбив світ, що Сина Свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто увірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне» (Ів. 3,16)

Піст – це вірний сторож душі, вірний товариш тіла, зброя тих, що завзято борються. Піст проганяє спокуси, сприяє до побожності, є другом поміркованості й чистоти. Він робить християнина святим, як повчав св. Василій Великий. У цей сприятливий для душі час, 25 березня, у храмі Різдва св. Івана Хрестителя УГКЦ м. Борщова відбулася Хресна дорога з музичним супроводом і розважаннями, які провів духовний наставник парафії о. Володимир Кремза. Чудовим співом страсних пісень і глибокозмістовними віршами тішили серця присутніх парафіяльна молодь і діти.

Метою розважань Хресної дороги було довести до свідомості людей, наскільки великою є Божа любов до нас, адже Господь показав її тим, що послав Свого Сина Єдинородного на землю, «щоб кожен, хто увірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне». З любові до нас, грішних, Син Божий умер на хресті. Також важливою ціллю нашого молитовного дійства було розбудити у присутніх бажання допомогти іншим у важкі хвилини їхнього життя; виховувати дітей у дусі Христової науки. Ця Хресна дорога залишила незабутній повчальний слід у житті кожного парафіянина, які дуже вдячні всім організаторам і тим, що спричинились до її проведення.

Повідомила Марія Колдриш,
катехитка храму Різдва св. Івана Хрестителя м. Борщова 

НА ХРЕСНІЙ ДОРОЗІ В БОРЩОВІ ДОПОМОГЛИ ЗОСЕРЕДИТИСЬ РОЗВАЖАННЯ, ВІРШІ ТА ПІСНІ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User