Проводиться конкурс серед мирян усіх парохій УГКЦ в Україні на найкращий текст про те, якою повинна бути Жива Парохія.

До участі в конкурсі запрошуються усі бажаючі: парафіяни усіх вікових груп, учасники мирянських спільнот, товариств та рухів.

Кожен учасник описує своє бачення Живої Парохії. Це може бути опис існуючої парохії (у цьому випадку можна додати декілька фотографій), або опис бажаного стану парохії.

УВАГА!!! У текстах, поданих на конкурс, обов’язково потрібно описати роль та місце мирянина у творенні Живої Парохії.

Буде обрано п’ять кращих текстів. Серед цих текстів обирається переможець, який нагороджується цінним призом. Решта чотири тексти відзначаються грамотами лауреатів конкурсу. Окрім того, всі п’ять лауреатів отримують запрошення на тренінг для мирянських лідерів, який організовує щороку Комісія УГКЦ у справах мирян.

Порядок проведення конкурсу:

- кінцевий термін подачі творчих робіт 1 травня 2012 р.;

- оголошення лауреатів та переможця 4 червня 2012 р.;

- нагородження лауреатів та переможців 26 червня 2012 р.

Умови конкурсу:

- тексти на тему конкурсу необхідно написати у часовому проміжку між 3 березня та 1 травня 2012 р.;

- тексти, подані на конкурс, повинні містити опис Живої Парохії, а також опис ролі та місця мирянина у творенні Живої Парохії;

- готовий текст надіслати на електронну адресу Комісії УГКЦ у справах мирян: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

- тексти, подані на конкурс, повинні бути набрані на комп’ютері і відповідати таким технічним умовам: обсяг тексту не більше як 3 аркуші паперу формату А 4, шрифт – Times New Roman, розмір шрифта – 14, міжрядковий інтервал 1,5;

- текст повинен містити інформацію про учасника конкурсу: ім’я та прізвище, адреса, електронна пошта, номер мобільного телефону, парохія та єпархія;

- ОДИН УЧАСНИК ПОДАЄ ОДИН ТЕКСТ;

- тексти, які не відповідають цим критеріям, до конкурсу не приймаються і не розглядаються.

Конкурс проводять Комісія УГКЦ у справах мирян; Єпархіальні комісії у справах мирян.

Керівник конкурсу: п. Юрій Підлісний, голова Комісії УГКЦ у справах мирян.

Адреса Комісії УГКЦ у справах мирян: 79000, м. Львів, площа святого Юра, 5, Патріарша курія; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Мета конкурсу – провести конкурс в усіх парохіях і загострити увагу на темі 2012 року «Покликання мирянина», головною складовою якої є питання ролі й місця мирянина у творенні Живої Парохії.

Завдання конкурсу залучити мирян до активнішої участі у розвитку своїх парохій.

За повідомленням Єпархіальної комісії у справах мирян

КОМІСІЯ У СПРАВАХ МИРЯН УГКЦ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС «ЖИВА ПАРОХІЯ ОЧИМА МИРЯНИНА» І ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User