16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення та зв’язку. З цієї нагоди у Чорткові, в конференц-залі районної ради, відбулася урочиста зустріч представників місцевих ЗМІ, влади, духовенства різних конфесій, творчої інтелігенції, державних та комерційних установ. Організувала захід редколегія Чортківського районного радіомовлення в особі його редактора Романа Островського.

На зустрічі виступили голова Чортківської районної ради Роман Чортківський,  заступник голови Чортківської районної державної адміністрації з гуманітарних питань Іван Стечишин, очільниця відділу з гуманітарних питань Чортківської районної ради Тетяна Яблонь та інші. Кожен із присутніх мав можливість привітати своїх колег чи фахівців відповідних галузей з професійним святом.

Прийшов на зустріч і протосинкел Бучацької єпархії УГКЦ всеч. о. Володимир Заболотний, котрий привітав винуватців свята і побажав Божого благословення у фаховій роботі. Серед учасників зустрічі був і представник прес-служби Бучацької єпархії, яка активно співпрацює з Чортківським радіо. На ньому вже довший час транслюється духовно-пізнавальна християнська передача «Духовна скарбниця», автором і ведучою якої є журналістка єпархіальної газети «Христова скеля», кореспондентка прес-центру Бучацької єпархії с. Марія Кузь зі Згромадження сестер Пресвятої Родини. Ця радіопередача користується популярністю серед різних категорій населення. Тому на зустрічі лунала подяка с. Марії за її жертвенну діяльність на журналістській ниві.

Прес-центр Бучацької єпархії УГКЦ вітає всіх працівників радіо, телебачення і зв’язку, бажає творчого натхнення, наснаги, щедрих Господніх дарів в особистому та професійному житті.

Прес-служба Бучацької єпархії

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User