alt

Студенти медичного коледжу м.Чорткова молилися разом зі своїми викладачами, з нагоди річниці Майдану, у катедрі Верховних Апостолів Петра і Павла 1 грудня 2014 р.Б.

Молебень відслужили о.А.Лемчук та о.В.Стасюк .У зверненні до студентів о.Андрій, який є духовним наставником в коледжі, подякував студентам за присутність на молитві у цей важливий для України час. А також, підкреслив велику роль молоді у формуванні нового покоління, але через зв'язок з Богом.

«Бо коли ми є з Богом, ми є тоді і одні з одними. Господь перебуває в нашому серці, дає нам силу проти супротивників. Молодь - це великий скарб. Молодь була тим мотором, який завів цілу Державу. Коли ми впускаємо Бога в своє життя, то впускаємо його в життя Держави, бо Держава - це є народ», - наголосив священик.

Отець Андрій вкінці подякував дирекції та викладачам коледжу за добру формацію студентів, приклад єдності, який пізніше вони понесуть з собою в життя.

Директор навчального закладу п. Любомир Білик також висловив свою вдячність владиці Дмитру (Григораку),ЧСВВ, за благословення і підтримку у проведенні спільної молитви для всіх студентів.

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

 

Майбутні медики молилися у річницю Майдану в м. Чорткові https://buchacheparchy.org.ua/ Super User