alt

Нічні чування за мир в Україні з благословення пароха о. Ігоря Лесюка відбулися в храмі Пресвятої Трійці в с. Заболотівка.

Очолив нічну молитву від 1800 до 600 години ранку о. Юстиніян Городечний ЧБМ (францисканців східного обряду). Разом з вірними отець Юстиніян розважав над участю кожного з нас у хресній дорозі Ісуса. Всі присутні у храмі молилися за мир в Україні та кращу долю нашого народу. «Важливо вміти нести тягарі ближніх і вірити в перемогу після терпіння», - наголосив священик.

У чуваннях взяв участь парох храму Покрови Пресвятої Богородиці із с. Базар о. Ігор Ракочий разом зі своїми парафіянами. Він розповів присутнім про історію та сьогодення чину отців-францисканців та життя засновника їхнього чину святого Франциска з Асижу.

Церковне правило, вервиці, акафісти учасники чувань молилися з легкістю та особливим благоговінням. Під час Святої Літургії всі присутні прийняли Святе Причастя Тіла і Крові Господа нашого Ісуса Христа. Отець Юстиніян висловив бажання проводити дні духовної віднови зі своєю монашою спільнотою саме в цьому храмі, перед старовинним іконостасом. А парох о. Ігор радо прийняв пропозицію і запрошує усіх бажаючих у майбутньому приїжджати на спільну молитву.

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

 

У с. Заболотівка молились за мир в Україні https://buchacheparchy.org.ua/ Super User