alt

В неділю, 7 вересня, на парафії Вознесіння Господнього відбулося освячення одразу трьох кімнат, які служитимуть для духовного, творчого та фізичного розвитку дітей та молоді.

Спершу було освячено «Веселу ораторію» - спортивну кімнату, в якій можна весело та корисно проводити дозвілля. Тут є як тренажери, які допоможуть завжди триматися у формі, так і ігрове обладнання, зокрема, настільний теніс та міні-футбол. Кімната буде відкрита у вівторок та суботу.

Освятили також кімнату молоді, яка радо вітатиме кожного, хто бажає духовного розвитку, нових знайомств та цікавого спілкування. Зустрічі будуть проводитись у суботу.

Насамкінець відбулось відкриття та освячення Творчої майстерні, де всі охочі зможуть проявити та вдосконалити свої вміння з образотворчого та декоративного мистецтва. Метою зустрічей у Майстерні буде, насамперед, пізнання самого себе через творчу діяльність, розвиток творчого потенціалу засобами образотворчого мистецтва.

З охочих навчатись у Творчій майстерні було сформовано 4 групи, записувались, як зовсім маленькі, діти від 3 років, так і дорослі. На закінчення був проведений майстер-клас по створенню листівок у техніці гратаж.

Заняття розпочинаються з понеділка. З собою мати любов, радість та велике бажання творити! Чекаємо на Вас!!!

Христина та Тетяна Салійчук

P.S. Щиро вдячні меценатам, особливо Львівській Освітній Фундації (LEF), яка є основним спонсором кімнати «Весела ораторія», а також всім жертводавцям, які спричинилися до відкриття цих кімнат, які служитимуть великому благу нашим дітям, парафії, а зрештою Церкві та Українському народу.

Освячення кімнат для парафії Вознесіння Г.Н.І.Х., м. Чорткова https://buchacheparchy.org.ua/ Super User