В приміщенні Бучацької єпархії УГКЦ відбувся  круглий стіл за участю Патріаршої Комісії УГКЦ у справах  мирян 21 серпня 2014 р.Б. З благословення правлячого архиєрея Бучацької єпархії УГКЦ, зустріч ініціювала єпархіальна  Комісія у справах мирян на чолі з о.д. Іваном Микитюком.

У вступному слові до учасників і запрошених гостей звернувся владика Дмитро (Григорак),  наголошуючи на важливості і актуальності такого заходу. «Перед Церквою і Державою завжди були виклики, проте зараз ми переживаємо нові виклики і маємо вміти на них відповісти зріло і по- християнськи», - наголосив владика.

У першій половині зустрічі доповідачі звернули увагу на такі питання:важливість християнських цінностей, співпраця владних та церковних структур, зовнішні загрози сім’ї: гендерна політика, ювенальна юстиція, вплив неформальних організацій на психіку дітей, пропозиції по збереженню сім’ї в сучасних умовах і розвитку сім’ї.

У другій частині представники районної та місцевої влади,  освіти та організатори круглого столу обговорили вищезгадані питання.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

У Бучацькій єпархії УГКЦ відбувся круглий стіл на тему: «Сім’я основа Церкви і Держави» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User