Завершився  перший заїзд у літньому християнському таборі "Ромашка" у с. Ниркові, Тернопільської області для дітей віком 9-13років.

Таборове приміщення  розміщене  далеко від асфальту, довкола лише ліс, гори, небо і Бог.

Кожен день розпочинався Божественною Літургією за участю всіх учасників табору. Далі маленькі християни щораз більше дізнавалися про віру у Господа,та пізнавали Христа.

Тема табору була «Мандрівка у країну щастя». 
Програма  цікава та багатогранна: Богослужіння, мистецькі заходи християнського спрямування, забави, великі ігри та квести, екскурсії, активний відпочинок на природі. Проте, головне, що кожен тут відчув особливу присутність Бога .

На жаль,табір  завершився, але всі учасники  поїхали з великою вірою у нові, ще цікавіші зустрічі із  новими друзями у Христі.

«Хіба можна уявити краще проведення літа, як перебування у неймовірних краєвидах Поділля? У мальовничому куточку Бучацької єпархії – с. Ниркові, де знаходиться славнозвісний Джуринський рівнинний водоспад? Ми   впродовж десяти днів, щодня, в доброму значенні цього слова, бавилися із Господом?» - ділиться враженнями аніматор Світлана Дутчак.

Від імені дітей аніматори вдячні  Молодіжній Комісії Бучацької Єпархії, а  саме: о. Ігорю Середі, координатору цього табору, а також о. Петру Панасюку, духовному провіднику та о. Івану Шуфлату , братам-семінаристам, аніматорам, організаторам та всім, хто прилучився до того, щоб цей табір відбувся.

Десятиденний табір у с.Нирків для дітей Бучацької єпархії https://buchacheparchy.org.ua/ Super User