На парафії Вознесіння Господнього у м.Чортків розпочався перший день табору для дітей «Веселі канікули з Богом», який проходить під гаслом: «Хто чесно грає, - той перемагає». Табір проходитиме з 24 липня по 26 липня для дітей шкільного віку.

У перший день було 37 дітей. Надалі очікуємо більшу кількість, оскільки табір проводиться безкоштовно, а також є нагода навчити дітей правд християнської віри. Частина парафіян зголосилася готувати обіди та підвечірки, ще інші жертвують кошти та продукти, ще інші допомагають своєю працею та молитвою.

На таборі гарантоване веселе дозвілля, майстер - класи, банси, пісні, руханки, ігри у футбол, волейбол, теніс, баскетбол, конкурси і інше. Особливе місце займають майстер- класи, де діти самі виробляють браслети з стрічок,  вітрячки з картону, квілінг з паперу та інше. Окремий майстер - клас буде присвячений виробленню відкриток для військових, які беруть участь у бойових діях на сході, щоб їх підтримати на дусі. Оскільки діти рухливі і мають багато енергії у собі, - ми займаємо їх бансами.

Катехизація  для дітей побудована на основі простих, цікавих історій, завдяки яким можна прищепити дітям елементарні знання про гріхи та чесноти. Як футбольна команда мусить мати доброго тренера, та у всьому слухати його, так і нашим тренером є Ісус Христос. Запрошуємо усіх на наш табір та запрошуйте своїх друзів.

о. М. Лемчук

Табір на парафії Вознесіння Господнього буде цікавий https://buchacheparchy.org.ua/ Super User