Саме під таким гаслом пройшов духовно-відпочинковий табір для аніматорів та активної молоді Бучацької єпархії в селі Більче Золоте.

Впродовж цілого року близько 70 молодих осіб відвідували Курс Салезіянського Аніматора, організований Молодіжною Комісією Єпархії та аніматорами БО Фонд "Разом для молоді"

Саме ця молодь стала основою даного табору, де кожен зміг себе відчути в ролі таборовика і спробувати в ролі аніматора.

Оскільки табір був відпочинковим, всі його учасники мали багато часу для рекреації, спілкування,  ігор та веселого проведення часу. Проте, крім всіх забав, молодь дискутувала про проблеми  і їх вирішення, про вплив кожного з нас на те, що відбувається в нашій країні і в нашому житті. Думка "почни з себе" була ключовою, адже тільки з власного прикладу починаються зміни.

Кожен таборовий день був насиченим і цікавим. Розпочинався він руханкою, після якої відбувалася Свята Літургія. Далі були лекції, обговорення, розмови з священиками, час на  ігри, купання та спілкування. Після вечірньої трапези всі спільно збиралися на ватру, де було безліч конкурсів, виступів команд, пісень і звичайно ж сама ватра.

Так молодь Бучацької Єпархії прожила активний і цікавий тиждень, де кожен знайшов собі друзів, щиро та весело провів час, удосконалив свої аніматоські знання і здібності.  Повна натхнення молодь роз`їхалась по своїх місцевостях, де буде продовжувати своє таборове літо.

Анастасія Гій та БО Фонд "Разом для молоді"

Духовно-відпочинковий табір для аніматорів »Почни з себе!» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User