Семінар  для  батьків  дітей з  особливими потребами відбувся в  приміщенні    управління  Бучацької єпархії м.Чорткова,  17 березня 2014 р.Б.    Заняття  проводили "Емаус"- центр духовної підтримки осіб  з особливими потребами, "Джерело", "Віра і світло", "Ляш-Ковчег", психологи та гості зі Львова.

На зустрічі були присутні батьки дітей з особливими потребами, вихователі , логопед садочка №5 м.Чорткова, директор державного реобілітаційного центру "Дорога в життя" , студенти державного медичного коледжу , священики парафії    Верх.ап.Петра і Павла, волонтери, голова благодійної організації "Дім милосердя", яка займається дітьми з особливими потребами, дітьми-сиротами і дітьми з неблагополучних сімей.

Метою даного заходу було покращити умови для батьків і дітей з особливими потребами, а  зокрема, підготувати спеціалістів для роботи з дітьми в СРЦ "Дім милосердя", який вже з осені 2913р.Б розпочав свою діяльність.Тому просимо всіх бажаючих приєднуватися до діл милосердя. Двері цього "Дому милосердя" відкриті для всіх, тому що є багато талантів, які Бог дарує щодня і багато людей, а особливо дітей, які потребують їх реалізації. 

Контактний тел: 0936394849; 0976263205; 0508533943 - Ірина.

 

Семінар для батьків дітей з особливими потребами в Бучацькій єпархії УГКЦ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User