Група прочан з м. Хоросткова, разом  з о. Петром  Панасюком  вирушила  у паломницьку поїздку до чудотворної  ікони Матері Божої, що у Гошеві  2 листопада 2013 р. Б

По дорозі до святого місця паломники славили Бога своїми піснеспівами, молилися вервички та слухали науки священника.  Прибувши на Ясну Гору, віряни взяли участь у Святій Літургії, приступили до Св. Тайн  Покаяння та Євхаристії. Після Св. Літургії  прочани молилися в наміренні Святійшого Отця для отримання повного відпусту. Вірні мали чудову нагоду слухати  історію про Чудотворну  Гошівську ікону, про чудесні зцілення багатьох людей, про ласки і благодаті,  які посилає Пресвята  Богородиця. Також вірні   молилися Хресну Дорогу нашого Спасителя, яку провадив о. Петро .

Напившись освяченої води  та придбавши християнську літературу, прочани з великим піднесенням та з духовним світлом Ясної Гори повертались до своїх домівок. По дорозі додому  відвідали монастир Згромадження Сестер Пресвятої Родини, де усіх  зустріла сестра Анна Білянська, яка відчула своє покликання у  містечку Хоросткові.  Останнім штрихом того осіннього паломницького дня була зустріч із Погінською Богородицею.

Дякуємо Пресвятій Богородиці за цю поїздку.

Пресвята Богородице спаси нас.

Повідомила Сусла Галина, учасниця паломницької поїздки.

Проща хоростківчан до Гошева та Погоні https://buchacheparchy.org.ua/ Super User