Священичі свячення о.д.Мар’яну Лемчуку уділив єпарх Бучацький владика Дмитро (Григорак)ЧСВВ у храмі Верховних Апостолів Петра і Павла у м. Чорткові 14жовтня 2013р. Б.

Вітаючи нововисвяченого священика,  владика побажав бути ревним,покірним і надійним . «Надійся не на свою неміч, а на Божу силу і опіку Пресвятої Богородиці .Сьогодні її день і вона цим запевняє Тобі свій Покров і захист.Свячення -це радість, але одночасно і хрест,тому неси його мужньо і вірно»,-наголосив владика

 Також, в свою чергу, у подячному слові о.Мар’ян сказав, що від самого дитинства своє життя і покликання пов’язує з Богородицею. Він  висловив велику вдячність своїм батькам ,бабусі ,адже завдяки їхнім молитвам вже другий син  із сім’ї пішов священичою дорогою. А також подякував владиці Дмитру за мудрі батьківські поради і потягаючий приклад служіння Христові,бо півтора року був архидияконом Бучацької єпархії.

На урочистій Архиєрейській Літургії за ревне священство о.Мар’яна молилися духовні наставники:священики ,сестри- монахині, а також парафіяни храму, родина ,близькі і друзі та дякували Господеві, що не перестає кликати у свій виноградник добрих синів України.

«Богородиця запевняє Тобі свій захист і Покров», –Владика Дмитро (Григорак)ЧСВВ до нововисвяченого о. М. Лемч https://buchacheparchy.org.ua/ Super User