о.Романа Гончарика,пароха храму Архистратига Михаїла,  вітали з 40- літтям священства у с.Шульганівка Улашківського деканату  6 жовтня 2013 р. Б. На свято прибули: духовенство Бучацької єпархії, миряни теперішньої і минулих парафій, де трудився священик, а також родина, близькі та друзі.

З цієї нагоди у храмі Архистратига Михаїла відслужилася   Свята Літургія, як подяка Богу за те, що 40 років тому дав відвагу молодому Романові піти за Ним і тривати у покликанні до сьогодні.

Сам о.Роман в подячному слові виразив  велику вдячність Господеві  та глибокий поклін перед Святими Тайнами за дар покликання та витривання в нелегкі часи випробувань, коли потрібно було приймати рішення, від яких залежала доля повірених йому душ.

Від імені правлячого Архиєрея Бучацької єпархії о. Романа привітав вікарій єпархії о. Володимир Заболотний,вручивши грамоту. Отець підкреслив відданість о.Романа Божій справі і гідний до наслідування послух,яким в особливий спосіб вирізняється о.Р. Гончарик. Також подякував дружині -  ім. Марії, яка завжди є     вірною помічницею і підтримкою  священичого покликання для свого чоловіка, даруючи їй у це свято квіти.

Через сучасні засоби комунікації вітали отця Романа сім’я о.Д.Ганчарика і о.В.Янішевського з Канади ,адже дві доньки о.Романа та ім.. Марії теж є дружинами священиків, які служать нашим українцям за кордоном.

Від імені парафіян чудову творчу композицію у віршах і піснях подарував   місцевий жіночий вокальний ансамбль «Перевесло»,що і надало ювілею  розмаїтості та святкового настрою.

40 – літній ювілей священства о.Р. Гончарика https://buchacheparchy.org.ua/ Super User