Освячення Храму Чудо Архистратига Михаїла, престолу ,іконостасу і дзвіниці відбулося в с.Нивра Мельниця-Подільського деканату 21 вересня 2013р.Б..   22роки парафіяни очікували цієї важливої події, а до того Богослуження відбувалися в хаті одного із парафіян  греко-католицької громади.

Преосвященний владика Дмитро(Григорак),ЧСВВ,який очолив Божественну Літургію і здійснив посвячення, у своєму пастирському слові до вірних виразив свою вдячність і підкреслив вірність «маленького стада», яке все ж таки зуміло не зневіритись, не розійтись по сусідніх парафіях, а залишити  великий духовний спадок своїм нащадкам у своєму селі та зберегти віру. Владика підкреслив,що храм є для освячення людей,тому заохочував з цього користати. 

Слід зауважити, що святкову Літургію прикрасив чудовим співом хор братів-симінаристів Тернопільської Вищої Духовної симінарії ім. Й. Сліпого. На цю знаменну подію також були запрошені духовні отці та гості, які своєю молитвою заносили вдячність Господеві за отримані ласки для даної громади.

Парох храму о.Володимир Старик  вдячний Господу Богу за те, що через працю людей і їхні жертви в цей знаменний день Різдва Пресвятої Богородиці був освячений храм.

Освячення храму у с.Нивра, після 22років очікування https://buchacheparchy.org.ua/ Super User