Пресвята Євхаристія –це джерело пребагатих ласк та різних Божих благодатей. У храмі Cвятого  Архистратига  Михаїла сіл Шульганівка і Долина 10 дітей приступили до Першої Сповіді і Урочистого Святого Причастя.

Напротязі навчального року до цієї величної події дітей готували катехитка п.Тетяна Пампушка та о.Роман Гончарик.

Як цікаво було дітям слухати розповіді своїх наставників,які самі є для них живим прикладом, адже приймають щонеділі Євхаристію, більше того, руки священика доторкаються на кожній Святій Літургії Тіла самого Христа.

Біля дверей храму першопричасників зустрічали отець –парох, хресні батьки і парафіяни.Через барвінкове серце ,як символ вічної любові Христа,вели діток до церкви.»Любі наші маленькі парафіяни», звертався з великою батьківською увагою до дітей о.Роман, який радіє кожному дитячому серцю, присутньому у храмі. «Щиросердечно вітаємо Вас з однією з найвеличніших подій у Вашому житті-Урочистим Святим Причастям і Першою Сповіддю.
Нехай радість Божої присутності у Вашому серденьку буде світочем,що провадитиме Вас у бурхливому морі життя.Бажаю,щоб ця подія була першим кроком у глибину пізнання Божої Любові».

Після святкової  події на наступний день діти разом із батьками та отцем Р.Гончариком відвідали Марійський Духовний Центр- Зарваницю.Отець Роман відслужив  Молебень до Матері Божої ,а також помолилися Хресну Дорогу, пройшовши кожну стацію.

Щасливі і діти, і батьки на чолі з отцем- парохом поверталися додому,адже їхні серця були переповнені Божою ласкою і любов’ю Зарваницької Богородиці.

Любі наші маленькі парафіяни! https://buchacheparchy.org.ua/ Super User