Відбулися дияконські свячення бр.Микитюка Івана та бр.Василя Стасюка в катедральному соборі Верховних  апостолів Петра І Павла  25 серпня 2013р.Б..Свячення під час Божественної Літургії уділив владика Дмитро (Григорак) ЧСВВ,єпарх Бучацький.

В привітальному  слові  до нововисвячених, владика Дмитро наголосив на велику ласку, яку вони отримали від Господа, - покликання. А також, заохотив молитися і працювати, щоб бути спосібними до праці у Христовому винограднику.

Звертаючись до батьків,рідних та мирян, Преосвящений владика Дмитро(Григорак) сказав: « Наша церква живе і розвивається, і ми є неодноразовими свідками того,перебуваючи на подібних свяченнях. Тому  заохочую батьків сьогодні виховувати своїх дітей до служіння Богові і не жаліти їх для Христа: чи то в монашому, чи в священичому стані . Та родина, яка віддала свою дитину на службу Господеві, вже за життя отримує багато-багато ласк, а ще більше отримає у вічності».

«Не жалійте своїх дітей для Христа»,-сказав Владика Дмитро(Григорак), єпарх Бучацький https://buchacheparchy.org.ua/ Super User