З 20 по 22 липня 2013р.Б. в с. Нирків (урочище Червоне) проходили реколекції для дружин священиків, які проводив о.Микола Гаврилюк  із місійного Згромадження Святого Апостола Андрія Первозваного.

Глибоко-духовні поради та практичне пережиття Слова Божого були вликою духовною поживою для дружин священиків. Шлях Еммаусу,сім образів Слова,Союз зі Словом, сім наслідків Слова- саме такі теми були розвинуті реколектантом, які перепліталися з практичним читанням Святого Письма.

Свята Літургія,молебень до Богородиці,спільна вервиця, духовні розмови заново відкрили свою велику вартість під час реколекцій.

Кінцевим  акордом була інсценізація «Синагога Ізраїля» за участю дружин священиків, у якій  мали за мету відтворити  проживання Слово Божого у щоденному житті.

На завершення реколекцій прибув правлячий Архиєрей Бучацької єпархії владика Дмитро Григорак та уділивши  Архієрейське благословення.

«Ми відчулися справжньою спільнотою  помічниць наших чоловіків- священиків. З глибокою ноткою туги  поїхали  додому, дякуючи Богові і владиці Дмитру, як духовному батькові, який завжди сприяє у таких заходах для нас» -  поділилася враженнями відповідальна за проведення реколекцій для дружин священиків  п.Анна Стасюк.

Реколекції для дружин священиків https://buchacheparchy.org.ua/ Super User