З 5 по 9 серпня для дітей парафії Успення Пресвятої Богородиці смт. Скали-Подільської проведено "Канікули з Богом". Кожного дня після 18 години діти  сходились до храму для прослави Божої та прийняття Святих Тайн Покаяння і Євхаристії. Діти мали нагоду під час Божественної Літургії вчитися краще розуміти текст Служби Божої, самі відповідали на виголоси священика, співали піснеспіви й читали Апостольські послання.

Опісля молитов  збирались на подвір'ї храму, щоб весело з Богом провести свій час.

Аніматорські здібності пробувала реалізовувати старша парафіяльна молодь - Бойко Марія з Фігуш Олею та інші. Ігри, забавки, веселі старти, футбол, у якому брали участь  як хлопці, так і дівчата, як діти, так і дорослі. Інтеграційні танці  в Будинку Культури, перегляд повчальних відеороликів морального змісту були цікавими заходами. На сам кінець - навчання варити рибну юшку і вечеря нею, надзвичайно згуртували, як постійних парафіян місцевої Української Греко-Католицької Церкви, так вже  і нових її молодих парафіян, які зацікавились працею Церкви буквально за цей тиждень.

Дітям було дуже весело і цікаво, про що свідчив факт, коли вони залишали вдома всі свої домашні забави, щоб бути на вечірній парафіяльній зустрічі  з Господом Богом.

о. Василь Германюк

"Канікули з Богом" 2013 для дітей Скали-Подільської https://buchacheparchy.org.ua/ Super User