Великодню Архиєрейську Святу Літургію очолив правлячий Архиєрей Бучацької єпархії Владика Дмитро (Григорак) в Катедральногму Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла у співслужінні священиків та дияконів  єпархії.

Цьогоріч приємно було, споглядаючи,  молитися  та входити  в таємницю Воскресіння Господнього завдяки вмілості та чіткості передання краси та глибини  Східного обряду, який естетично  старалися передати наші духовні наставники під час  Пасхального  Богослужіння. Вірні під одним подихом та з уважністю слухали  Євангеліє, яке зачитали о.М.Думич, О.А.Лемчук, та о.д.М.Лемчук на грецькій, латинській, старослов’янській та українській  мові. Також на святковій Літургії разом з духовенством та вірними УГКЦ молився представник римо-католицької спільноти – о.Тома (домініканець).

Вкінці владика Дмитро  привітав Главу УГКЦ  Блаженнішого Святослава Шевчука з уродинами,  а також усіх   присутніх з Воскресінням, побажавши жити миром Христа та Його любов’ю. Пізніше освятив артос та великодні кошики для вірних.

Великдень у Чорткові https://buchacheparchy.org.ua/ Super User